جلسه با گروه هلدینگ باختر

جلسه با گروه هلدینگ باختر

این جلسه روز 24 اردیبهشت سال 1401 با حضور آقای دکتر تمسکی عضو هییت مدیره گروه باختر و جناب آقای مهندس سعیدی رییس بخش خودکفایی گروه مذکور و همچنین معاون پژوهشی و ارتباطات علمی و جمعی از اساتید صاحب نظر، به همت مدیر ارتباط با صنعت، جناب آقای دکتر احمدرضا قاسمی برگزار گردید.
میهمانان حاضر در ابتدا به بیان بخشی از توانمندی ها و تولیدات شرکت باختر پرداختند. با توجه به اینکه جلسه برگزار شده پیرامون ارتباط بیشتر دانشگاه کاشان با مجموعه هلدینگ باختر بود، بخشی از نیازمندی های این مجموعه جهت همکاری اساتید در راستای ساخت برخی قطعات مطرح شد.
همچنین اساتید حاضر برخی از موانع در رابطه با ارتباط با بعضی صنایع و پیشنهادات خود را مطرح کردند و آمادگی خود را جهت همکاری هر چه بیشتر دانشگاه کاشان با مجموعه بزرگ باختر اعلام نمودند.