بازدید از ‍پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی

بازدید از ‍پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی

در روز 28 اردیبهشت سال 1401 بازدید تعدادی از اساتید ازمجموعه پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی به همت مدیریت ارتباط با صنعت جناب آقای دکتر احمدرضا قاسمی صورت گرفت.
در ابتدای جلسه، جناب آقای دکتر فرجی رئیس پارک علم و فناوری در خصوص امکان مشارکت اساتید در شرکت های موجود و طی کردن فرصت مطالعاتی را در این بخش ها عنوان کردند.همچنین ایشان از اساتید خواستند تا به عنوان واسطه ای مابین شرکت ها و صنعت فعالیت کرده تا علم و فناوری حاصل شده در این بخش توسط دانشگاه به صنایع گوناگون ارسال شود.
ایشان همچنین عنوان کردند: در بخش محیط زیست متولی خاصی نداریم.در صورت بسط این موضوع اغلب دانشکده ها در رشته های مختلف درگیر شده و این موضوع که جز مباحث "ملی " می باشد، دستاورد خوبی را برای دانشگاه و اساتید به ارمغان می آورد.
در این جلسه که در حدود 2 ساعت انجام گرفت، اساتید از شرکت های حاضر در مجموعه و جدیدترین دستاوردهای حاصل بازدید کردند.